InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Ledersamling

En ledersamling er en viktig arena for bedriften.

Erfaringer skal deles og langsiktige strategier legges. Mål må defineres og det må legges til rette for gode samtaler, kreativitet, diskusjoner med høy takhøyde, engasjement, og økt kompetanse. For at etablerte ideer og tankesett skal kunne utfordres, kan det være lurt å benytte nye arenaer der man møtes i nye omgivelser.

Den sosiale delen er viktig for å skape sterkere relasjoner gjennom felles opplevelser og utfordringer. Opplevelsene som deles og planene som legges skal huskes lenge og forankres i bedriften etter at dere er tilbake og hverdagen griper fatt i dere. Vi sørger for best mulig tilretteleggelse og størst mulig utbytte for din ledersamling. 

Rammen for en vellykket ledersamling

I ledermøter tas de viktige beslutningene. Vi kan sette rammen for et vellykket arrangement. Finne riktig sted, foredragsholdere, gode møtefasiliteter og tilrettelegging  av måltidene. Skal middagen ha en tema? Det fikser vi. 

Da kan dere senke skuldrene og kun fokusere på eget program. Vi tar oss av logistikken og detaljene. – Og vi er alltid tilstede for å hjelpe ved enhver anledning i løpet av samlingen. Er det rom for noen aktiviteter kommer vi  med forslag. Hva med havfiske i Lofoten, spise middag i en Lavoo i Alta, eller bo på Snøhotellet i Kirkenes? Eller hva med en reise til Amsterdam, Nice eller Praha? Mulighetene er mange da vi har kunnskap om det meste i Europa også. 

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse AS
Fokserødveien 31
3241 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2023