InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Morsom og underholdende aktivitet til julefesten!

Adventure Game er den ultimate teambuildingsaktiviteten til julefesten, som kombinerer lek, teknologi, interaksjon og fysiske aktiviteter. Hev julefesten og opplevelsen med dette morsomme og underholdende teambuildingskonseptet.

Adventure Game “Christmas Confusion” oppfordrer til ekstra mye interaksjon mellom deltakere, og det vil være en genial icebreaker og mulighet for ansatte å bli kjent med hverandre på en helt ny måte.

Spillet kan skreddersys etter destinasjon og kunde, og spilltid kan tilpasses alt ettersom hva som passer best for din bedrifts julefest og feiring. Det er ingen begrensninger på antall deltakere. Vi garanterer en like god opplevelse uansett om det er 20 eller 1000 deltakere.

Christmas Confusion: Secret Santa Search

“Det har blitt kastet en trolldom over byen, det er stor forvirring og ingen vet lenger hvem de er. Bli med på et spennende oppdrag for å finne dine bortkomne familiemedlemmer og avsløre julenissens sanne identitet. Foren krefter, løs gåter, samle ledetråder og still de riktige spørsmålene underveis for å skaffe deg og din familie viktige ledetråder for å løse forvirringen. Men pass deg for falske spor! Hvis dere lykkes vil fru Bougleswart kaste en helbredende trolldom for å forvandle alle tilbake til sitt opprinnelige jeg og avsløre julenissens sanne identitet.”

Spillet oppfordrer til ekstra mye interaksjon mellom deltakere, glimrende i festsammenheng. Spilltid kan tilpasses. Det perfekte spillet til bedriftens julefest!

Resten av festen?

Adventure Game “Christmas Confusion” kan leveres som en enkelt aktivitet og kan enkelt tilpasses eksisterende lokasjoner og avtaler. Men skulle det være behov for assistanse med resten av festen, så er vi et fullservice eventbyrå og kan bidra med alt rundt kveldens leveranse.

Vil du vite mer?

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024