Om InHouse

InHouse jobber med områdene kultur- og merkevarebygging, kommunikasjon, design og forretningsutvikling.

Vi tilbyr kompetanse til virksomheter som ofte ikke har anledning til, eller ønsker, å «eie» alt internt. Målet er at våre kunder skal kunne fokusere på egen kjernevirksomhet og leveranser, mens InHouse bidrar med spisskompetanse som et fullverdig InHouse kommunikasjonsbyrå når din bedrift har behov for det. Vi overvåker helheten og jobber for å sikre at din bedrift når sine mål. InHouse blir en strategisk kommunikasjonspartner – ditt InHouse kommunikasjonsbyrå.

Arbeidsprosess og gjennomføring

InHouse er opptatt av å følge en tydelig arbeidsprosess som sikrer at alle vesentlige områder er
ivaretatt. Det er helt avgjørende at helheten sikres. Alt fra visjon, etterlatt inntrykk til taktiske aktiviteter i hverdagen må henge sammen og understøtte virksomhetens mål. Det er InHouse sin jobb å bidra til å sikre dette. InHouse jobber for at kvaliteten i utvikling, analyse og gjennomføring av prosessen skal bli best mulig. Dette for at dere når de målene som er satt.

Vi arbeider etter: Forstå > Formuler > Fortell

Hvorfor jobbe med InHouse?

I InHouse gjør vi aldri noe halvveis. Vi lover at dersom dere velger å samarbeide med oss, vil dere oppleve oss som en engasjert og fremoverlent samarbeidspartner. Vi er opptatt av å skape verdi for våre kunder, vi ønsker å bidra til resultater. Vi lytter til deres behov, samtidig som vi er ærlige og tør å utfordre. Våre kunder oppfatter oss mer som deres «InHouse-byrå», enn et «eksternt byrå». Det liker vi.

Kompetanse og erfaring

InHouse består av partnere og ansatte med solid kompetanse og lang erfaring innenfor sine fagfelt. Vår kjernekompetanse:

  • Kommunikasjon- og strategiarbeid
  • Kultur- og forretningsutvikling
  • Merkevarebygging, grafisk design, profilutvikling og SoMe
  • Utvikling av nettsider og nettbutikker inkl. arkitektur og koding
  • Søkemotoroptimalisering
  • Event, bedrifts- og opplevelsesreiser
  • Gamification

Vi har i tillegg erfaring fra kommunikasjonsarbeid nasjonalt og internasjonalt, utvikling av salgs- og prestasjonskulturer, interkulturelle problemstillinger, internasjonalt arbeid, ledererfaring fra bransjer som reiseliv – kultur – industri – IT – reklamebyrå – varehandel – organisasjonslivet, lanseringer og nyåpninger, salgs- og prestasjonstrening av ansatte.

Møt våre partnere og ansatte

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business

InHouse er et kreativt byrå i Sandefjord som leverer tjenester innen design, event, reiser og kultur.

InHouse AS
Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2022