InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Vi har bursdag!

FEMÅRINGER ER UTROLIGE! Femåringer kan hinke og hoppe tau, gå på tærne og lære seg å plystre og knipse. Femåringer viker ikke unna for utfordringer, som å gå på rulleskøyter. En femåring som påstår å kunne 13.000 ord, snakker sannsynligvis sant.

4. FEBRUAR BLE INHOUSE 5 ÅR! Som nybakt femåring kan vi bekrefte alt det ovenstående. Men også at femåringer forstår ulikheter, kan konsentrere seg i lange perioder, forstår forskjellen på rett og galt, forstår begrepet tid, at tid er penger, og at skatt er fint for fellesskapet, men best for dem som finner den først. Femåringer husker historier, og kan også finne på sine egne. De kan arrangere sin egen bursdag, eller din, eller ditt firmas store jubileumsreise eller andre typer arrangementer. Femåringer vet at livet er en lek, og at felles opplevelser skaper verdier – og så gleder de seg til de blir voksne og kan begynne å jobbe. Fordi de fullt og helt tror at work life is and should be an adventure. Du kan trygt gi en femåring lommepenger, eller ansvaret for event-budsjettet ditt. Vi tror året som femåring blir helt fantastisk. Fordi vi har verdens beste kunder, og lomma full av rusk, klinkekuler og eventyrlige idéer. Bli med og lek, da vel! Men det haster, neste år fyller vi seks. Og du vet, seksåringer vil ofte bare ligge på gulvet og tegne.

Skrevet av: Tom Tande, 9/2-2024

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024