InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

I InHouse har vi alltid en plan B!

I INHOUSE HAR VI ALLTID EN PLAN B! Fordi det er lurt og fordi vi, som alle femåringer – og Ole Brumm – gjerne sier «ja takk, begge deler». I disse dager tenker vi mye på hvordan vi skal feire femårsdagen vår. Når skal den være? Hva skal skje? Og må vi invitere både guttene og jentene?

IKKE ARRANGER DITT EGET EVENT! Det er en god regel. Men vi gjør et unntak for oss selv. Vi er profesjonelle. Vi har femåringens selvtillit og mot. Og fantasi. Vi hinker på ett ben til og fra møter. Vi piller nese når vi tenker. Vi jobber i Bakvendtland der øst er vest og fem og to er ni. Vårt motto er at alt går an, og at de beste idéene kommer når vi er like tøysete og rare alle mann. Men vi tror ikke på julenissen. Vi tror på djevelen i detaljene, Murphys lov og Microsoft Excel. Vi tror på 1, 2, 3 – testing, testing, planlegging, planlegging! Vi tror at arrangementer der alt er timet og tilrettelagt, er de beste arrangementene å være på. De du får mest igjen for. Derfor kan du være sikker på at bursdagsfeiringen vår blir en suksess. Når den kommer. Og derfor kan du være sikker på at vi, enten du vil til Badeland, Innland, Utland, Sommerland, Disneyland, Vinterland, Arrangørland, Fastland, Fellesskapsland, Drømmeland, Klappeland, Overskuddsland, Braut Haaland eller rett og slett bare Aurskog-Høland – tar deg og dine kolleger dit på best tenkelig vis. Heiland, sa du? Ikke noe problem. Tør vi foreslå Hadeland som plan B?

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024