InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Gruppereise; Drømmen om Sør-Afrika

Gruppereise til Sør-Afrika // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Gruppereise til Sør-Afrika // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Cape Town – Safari – Vindistriktet Stellenboch

Turen starter i Cape Town, en av verdens mest imponerende byer, med en unik kombinasjon av natur, kultur og historie. Noen sier den er verdens vakreste. Med Table Mountain som kulisse, ligger Cape Town der som “et stykke Europa i Afrika” og opplevelsene står i kø. I løpet av dagene i Cape Town skal vi nyte utsikten fra Table Mountain og vi besøker Robben Island, hvor du vil få en unik mulighet for å lære mer om Sør-Afrikas politiske historie og kampen for frihet og likhet.

Vi tar også turen til Kapp Det Gode Håp for å oppleve følelsen av å befinne seg på verdens ende med en spektakulær utsikt over Atlanterhavet og det Indiske hav. Rundt Cape Town ligger vindistriktene Stellenbosch, Paarl og Franschhoek som er kjent for de fleste vin kjennere. I nesten 400 år har man laget vin her. Vi skal besøke Stellenbosch og smake på flere av de kjente eksport produktene.

Sist, men ikke minst så skal vi selvfølgelig på Safari. Turen går østover til Gondwana viltreservat hvor vi skal overnatte 2 netter i safarilodge. Hver dag tilbys det to safarier fra kjøretøy og er vi heldige får vi se «de fem store” (løve, neshorn, elefant, bøffel og leopard). Vi har inkludert det meste av måltider og drikke til maten på denne turen. Her skal du bare nyte opplevelsene å gå til dekket bord hver dag.

Spørsmål om gruppereise til Sør-Afrika? Snakk med en ekspert;

Vi arrangerer minnerike reiser, opplevelser og aktiviteter i inn- og utland. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, gir deg råd og tips og har 20 års erfaring innen dette feltet. 

Slide

Ta kontakt med oss

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Reiserådgiver / Prosjektleder

Trine Ringdal

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Daglig leder / Prosjektleder

Fredrik Langfeldt

Se andre artikler på Aktuelt;

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
Medlem av Reisegarantifondet // InHouse
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2023