InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Grønt event: Hurtigruten

Grønt event med Hurtigruten // InHouse AS
Grønt event med Hurtigruten // InHouse AS

Ingen kjenner norskekysten som Hurtigruten. Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip.

Bærekraft er kjernen i alt de gjør, fra lokal mat til hybridskip. De arbeider målrettet for å beskytte naturen for fremtidige generasjoner og bli en ambassadør for miljøvennlig reising.

Siden 1893 har Hurtigrutens skip vært livsnerver som frakter passasjerer og gods mellom byene, havnene og øyene fra Bergen i sør til Kirkenes i nord. I dag er skipene fremdeles en svært viktig del av norsk kystliv.

Overveldende opplevelser

En reise med Hurtigruten byr på både overveldende opplevelser av Norges varierte kystlandskap i et makelig tempo, med en stillhet du ikke finner mange andre steder. Hvert av de 11 skipene har sin egen stil og atmosfære, men felles for alle er komfortable lugarer og store salonger. Ute på dekk og inne i panoramasalongen får du nærkontakt med naturen, uansett årstid.

Storslått natur og panoramautsikt

Kombinasjonen av storslått natur, panoramautsikt til det skiftende landskapet, aktivitetsmulighetene underveis og alle de nødvendige fasiliteter er med på å skape minneverdige opplevelser. Norway’s Coastal Kitchen sørger for deilige matopplevelser basert på sesongens ferske og lokale råvarer. Hurtigruten ivaretar gjennom Hurtigruten Foundation natur og kultur på sine reisemål.

Fordeler som arrangør

På Hurtigruten vil dere som arrangør kunne holde deltagerne samlet, uten den typen «lekkasjen» man opplever i større byer hvor alle blir spredt for alle vinder. Her vil man få de beste muligheter for å treffe andre deltageren på ulike typer arenaer og settinger, i et naturlig miljø. Den gode samtalen vil være enkelt tilgjengelig, og gjennom aktiviteter og felles opplevelser underveis skaper man felleskap, samhold og relasjoner.

Møte- og konferansearena

Hurtigruten er unik som møte- og konferansearena med møtefasiliteter for opptil 200 personer samlet med moderne fasiliteter. Her er også gode muligheter for å dele opp i mindre grupper. En mulighet er å dele opp gruppen slik at en gruppe reiser på nordgående skip, og den andre på sydgående. Da vil man få bedre kapasitet i forhold til konferansekapasitet og bespisning.

Vil du vite mer om bærekraftige, grønne events? Kontakt oss gjerne

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024