InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Grønt event: Grønne København

Grønt event i grønne København // InHouse AS
Grønt event i grønne København // InHouse AS

Københavns grønne profil har et klart mål og tar sikte på å bli verdens første C02-nøytrale hovedstad i 2025.

Som besøkende i København er det mange muligheter for å gjøre grønne valg. Hele 71% av byens hotellrom er miljøsertifisert. 17% av matinntaket i København er organisk, noe som er det største i landet. Sykling i København er en livsstil. Det er flere sykler enn innbyggere i København og hele 55% av de som bor i København sentrum benytter sykkel som fremkomstmiddel til alle sine daglige gjøremål.

Enten det er nye sykkelruter, byparker eller nye urbane områder, forbereder København seg stadig for en mer bærekraftig og klimavennlig fremtid. Vann, lys, åpent rom, bærekraft og livskvalitet er nøkkelordene i hovedstadens arkitektoniske utvikling.

Københavns hittil mest ambisiøse byutviklingsprosjekt er utviklingen av den nye bydelen Nordhavn som er det største byplanleggingsprosjektet i Nord-Europa, og verdens ledende byplanleggere forventes å bidra til å gjøre Nordhavn til fremtidens bærekraftige by.

København har noe for alle. En kompakt og oversiktlig by med myldrende folkeliv, elsket av hele Europa. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki.

Her ligger opplevelsene tett og den danske væremåten gjør at byen har en unik sjarme samtidig som byen byr på det beste fra kontinentet. Det hele finner vi på et kompakt område, hvor det meste nås til fots. Ved å være omgitt av historiske bygninger, trange gater, fantastisk shopping og hyggelig natteliv blir det «Dejlig å være norsk i Danmark».

Matelskere fra hele verden har vendt sine øyne mot København. Danmark leder an som nordisk gourmetland nummer 1 med totalt 28 Michelin-stjerner så landet er så visst mer å by på for røde pølser! Det er stort fokus på kortreist mat og å benytte årstidens råvarer dyrket frem gjennom bærekraftige og miljøvennlige metoder. Her finnes en hel skog av mikrobryggerier, økologi, gårdsutsalg og mathaller.

REISE

København er i kort avstand med direktefly fra både Gardermoen og andre byer i Norge. Hit kan man også reise med båt. DFDS går daglig fra Oslo. Her kan man ha konferanse, egne arrangementer og holder gruppen samlet mens man tar seg sjøveien til Danmark. Kan fint kombinere med båt en vei og fly tilbake.

Vil du vite mer om bærekraftige, grønne events? Kontakt oss gjerne

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024