InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Grønt event: Flytoget & Abra Havn

Grønt event med privatisering av flytoget og Abra Havn // InHouse AS
Grønt event med privatisering av flytoget og Abra Havn // InHouse AS

Visste du at det går an å privatisere flytoget? Hva med eget tog, som plukker opp deltakere på veien? Så lenge det er skinner er det muligheter!

Hva med et helt eget Flytog til Vestfoldkysten, Fredrikstad, Lillehammer, opp på fjellet – eller til sjørøverbyen Abra Havn ved Kristiansand. Kortreist, intimt og annerledes. Her kan du bo i en egen sjørøverlandsby, se rett inn i gapet på en brølende løve før middag, og utfordre sjefen til å gå planken!

Her kan dere avholde alle typer arrangementer i spektakulære omgivelser som gir deltakerne følelsen av å være midt i en eventyrfilm. Gjør opplevelsen annerledes, minnerik og komplett ved å våkne opp gulltørst med overnatting i tematiserte sjørøverkåker.

Overnatting og konferanse

Vi kan tilby overnatting på Abra Havn eller Dyreparken Hotell og flere muligheter for servering; på Sjørøvergrillen, Kutoppen, hotellet eller Travparken. På Travparken rett over veien kan man også ha konferanse for inntil 300 personer. I Abra Havn er det helt unike muligheter for opplevelser, lek, moro, utfordringer og konkurranse sammen med kollegaer.

Aktiviteter

Sjørøverfilm – La gulltennene i munnen glitre, smil pent til kamera. Løft sverdet, rens stemmen og syng – du er med i en musikkvideo. Filmteamet betyr etter hvert ingen ting, for musikken og stemmen til Kaptein Sabeltann nøder deg til å kjempe for gullet. Og det gjør du. Sammen med kollegene, som ikke pleier å ha lapp for øyet, marsjerer dere i takt på vei mot skatten.

Hva med en intens Dyreopplevelse og kjenn på hvordan det føles å stå en halv meter unna en flokk med løver som brøler slik at hele huset rister, og du lurer på om dine indre organer fortsatt er der de egentlig skal være. Møt for eksempel på sjiraff, gepard, løve og surikat.

Sjøslag hvor det blir vilter vannkrig på de to sjørøverskutene, Show & underholdning med kjente pirater som Langemann, Pelle og Pysa.

Å REISE MED TOG

..bidrar til å redusere transportsektorens miljøbelastning med skadelige klimagasser. I tillegg er tog er en behagelig måte å reise på, gjennom skiftende, naturvakre landskap i rolig tempo. Man slipper innsjekkingskøer, sikkerhetskontroll, flybusser, parkering og reiser direkte fra sted til sted. Enklere blir det ikke. Om bord kan dere effektiv utnytte tiden til workshops og møter, foredrag, teambuilding eller rett og slett avslapning eller fest og moro.

Hvert togsett har 245 tilgjengelige sitteplasser, toaletter, egen bagasjedel og er rullestolvennlig. Tilgjengelig høyttaleranlegg kan brukes til informasjon, morsomheter, tale og musikk samt widescreen skjermer for visning av film i alle bagasjetårn synlig for alle reisende. Det er mulig med servering i egen del av toget, eller at det legges f.eks goodiebags på hvert sete. Toget kan merkes med Sikringens navn.

Hyggelig og service-orientert personale i skinnende uniformer sørger for å gjøre reisen så behagelig som mulig og ta seg det praktiske underveis, sikkerhets gjennomgang, og andre behov dere måtte ha. Velkommen ombord!

Vil du vite mer om bærekraftige, grønne events? Kontakt oss gjerne

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024