InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur

Arrangere firmatur? // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Arrangere firmatur? // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Ta med deg ansatte på tur i Norge eller utenlands.

Gi dem de beste opplevelsene, noe man husker lenge. Erfaringsvis kan det å investere i de ansatte gi bedriften mer motiverte medarbeidere, og gi bedre samhold og økt lagånd.

Vi starter alltid med å forstå hva dere ønsker. Hvor vil dere, og hva er målet med turen? Hvilken hensyn må tas? InHouse består av kreative og kunnskapsrike prosjektledere som har lang erfaring med firmatur.

Teambuilding, quiz, møtevirksomhet med foredragsholdere, gode middager med underholdning, klatre fjell, hoppe i strikk. Det finnes ingen begrensninger.

Vi anbefaler hotell med riktig beliggenhet og vi finner den beste flyløsningen. Dette, og resten av detaljene, setter vi sammen til en total turopplevelse som passer akkurat dere.

Ønsker du hjelp til å arrangere firmatur?

Vi kan dette og bidrar med konseptutvikling, prosjektledelse, leverandørhåndtering, gjennomføring og evaluering. Vil du vite hva vi kan gjøre for deg?

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024