InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Vilnius, Litauen 

Firmatur til Vilnius, Litauen // InHouse AS
Firmatur til Vilnius, Litauen // InHouse AS

Prahas lillesøster og det neste Berlin!

Litauen er blant Europas yngste, selvstendige nasjoner som nå reiser seg fra ruinene og blomstrer av optimisme og livsglede. Vilnius er Litauens hovedstad, og blir omtalt som Baltikums flotteste by og Europas best bevarte hemmelighet.

Her finnes utmerkede shoppingmuligheter, koselige kafeer, gourmet restauranter, museer, katedraler, kasinoer, og et yrende uteliv for å nevne noe.

Gamlebyen i sentrum av Vilnius er en av Europas største og har fått plass på UNESCOs verdensarvliste. Her er storslagne, vakre bygninger og brosteinsbelagte gater – side om side med luksuriøse restauranter, barer og butikker.

InHouse kan firmatur

Vi skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi leverer komplette arrangementsproduksjoner og gjør oppdrag for mange ulike typer kunder og bransjer. 

Skal du arrangere firmatur til Vilnius? Kontakt oss gjerne

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024