InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Tallinn, Estland

Firmatur til Tallinn, Estland // InHouse AS
Firmatur til Tallinn, Estland // InHouse AS

Estlands hovedstad er svært godt bevart og den sjarmerende gamlebyen med sine pastellfargede bygninger, middelalder-tårn og nesten intakte bymur, tar deg rett tilbake til middelalderen.

Det aller meste er innenfor rusleavstand og byen har et godt og variert utvalg av handlegater, attraksjoner, kirker og historiske bygninger, livlige restauranter og utesteder.

Siden frigjøringen fra Sovjet i 1991 har estlenderne gjort mye for å restaurere den gamle byen, og etter mange år med kommunisme er byen smykket opp i myke farger. Innflytelsen fra Europa har gjort godt og byen har de siste årene gjennomgått en spennende utvikling.

Et trendy og ungt kunstnermiljø har tatt plass i byen og mange av de gamle områdene, som for eksempel hippe Telliskivi, har blitt gjort om til livlig lekeplass for nytenkende, fremadstormende og kreative miljøer.

I tillegg til sin gemyttlige middelalderatmosfære er Tallinn en svært høyteknologisk og moderne by og mange teknologiselskaper har slått seg opp i Estland og for en del år siden kjøpte for eksempel Microsoft Estlands store IT stolthet, Skype, som de fleste i dag kjenner godt til.

Høydepunkter i Tallinn

Hva kan man gjøre?

  • Guidet rusletur i gamlebyen hvor man får oppleve severdighetene og det beste byen har å vise frem
  • Skjemme seg bort på Spa. Tallin er en av de få destinasjoner hvor man har spasenter i gamlebyen
  • Besøke TV tårnet øst for byen, som bare er fire meter lavere enn Estlands høyeste fjell, Store Eggehøyde (318 moh). Lunsj kan inntas i restauranten mens man nyter panoramautsikt over byen. For den vågale kan man også gå på kanten rundt tårnet fra 22. etasje!
  • Lada Rally! Fartsfylt konkurranse hvor man får testet kjøreegenskapene og konkurrert om heder og ære!
  • Dagstur til Lahemaa nasjonalpark med vakre øyer, bukter, skoger, strender og fossefall.
  • Bakgårdsaktivitet med lokale kunstnere; dreie keramikk, lage hjemmelaget sjokolade eller lage lær-produkter, mens man spiser småretter og nipper til et lite glass
  • Bli kjent i byens kriker og kroker på sykkel eller med segway
  • Sykkeltur med Fatbike i vakkert naturlandskap til kalsteinsplatået Türisalu med utsikt over hav og strender
  • Ølsmaking på et av byens lokale bryggerier

Skal du arrangere firmatur til Tallinn? Snakk med en ekspert

Vi leverer skreddersydde firmareiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager firmaturer som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024