InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Lisboa, Portugal

Firmatur Lisboa, Portugal // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Firmatur Lisboa, Portugal // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Lisboa – Sjøfarernes hovedstad

PROGRAMEKSEMPEL

Havnebyen Lisboa, en av de vakreste hovedsteder i Europa, har hvilt på sine syv høyder ved den glitrende elven Tejo i mer enn 2000 år. Våren er magisk i Portugal, og april er som en lun junidag i Norge.

Lisboa seiler frem som en av Europas mest trendy storbyer og det er ikke uten grunn at flere og flere har fått øynene opp for Portugals og sjøfarernes hovedstad. Lisboa er som San Francisco, både storslått vakker og sjarmerende rufsete.

Byen er et lappeteppe av gammelt og nytt og har en fantastisk sjarm og historie. Med sine grønne parker, brede bulevarder og smale gater som slynger seg av sted, er Lisboa kjent som en romantisk storby. Som i San Francisco kjører små, gule sporvogner opp og ned de bratte bakkene mellom byens sju høyder.

Den var engang ”Porten til Verden”, hvor sjøfarerne Magellan og Vasco da Gama startet sine jordomseilinger. Her er spennende kontraster; de sjarmerende bydelene Bairro Alto og Chiado – en mosaikk av skjeve hus dekorert med fargeglade fliser, gatevask og blomsterflor fra smijernsbalkongene.

Den brede paradegaten Avenida da Liberdade har motehus og elegante kaféer under skyggefulle trær. Fra Bairro Alto kan vi nyte utsikten over de berømte hustakene som gløder i solen. I det bohemaktige kvarteret Mouraria er murene prydet med malerier som hyller fadoen, den poetiske og vemodige folkemusikken.

Hvis veggene kunne synge, ville de nynnet på disse sjelfulle toner, som skal ha oppstått her. Her er inspirasjon både fra den gamle mauriske kulturen og den nye verden; Latin Amerika, mens forstaden Belém forteller den fascinerende historien om Portugals glansdager som stormakt på havet.

En sjarmerende tuk tuk tar oss gjennom maleriske smug, en tur med speedbåt går langs Lisboas sjøside og til fiskerlandsbyen Seixal.

Stedet for alle ølelskere er den berømte restauranten Museo de Cerveja og et besøk på portvinhuset Taylor’s hører naturligvis også med når man besøker portvinens hjemland.

Vil du arrangere firmatur til Lisboa? Kontakt oss gjerne

Vi leverer skreddersydde firmareiser og gruppereiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024