InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Beograd, Serbia

Firmatur Beograd, Serbia // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Firmatur Beograd, Serbia // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Beograd for de viderekomne – en skjult skatt i Serbia

PROGRAMEKSEMPEL

Byen ligger vakkert til der elvene Donau og Sava møtes. Porten til Balkan, der øst møter vest. Det er mange som har vært med å kjempe for herredømme, og byen har ligget under romersk,
østerriksk og tyrkisk styre.

Beograd betyr ”den hvite byen.”, og er hyggelig, vennlig og med et yrende gateliv. Det finnes et hav av koselige kneiper, restauranter og kafeer. Om våren kryr det av mennesker ved elvebreddene som kommer for å høre klassiske konserter og uformelle balkanske rytmer. En livlig elvepromenade. Her finner du restaurantbåter, kunstbåter, klubbåter og overnattingsbåter, alle med sine særegenheter. Noen serverer vin, andre champagne, noen har svømmebasseng eller et flygel.

Byen har masse fine butikker. Alt fra vintage, gatekunst eller merkeklær. Unge designere og kunstnere lar seg lokke til byen og til de gamle industriområdene rundt byen som i dag er gjort om til butikker. De siste årene har byen blomstret opp. Beograd er en trygg by å reise til.

I Beograd skal vi besøke Tito’s mausoleum, mannen som tidligere var Jugoslavias kjente politiker og leder.

Et elvecruise på Donau er et “must” når man kommer til Beograd. Å flyte forbi severdighetene i sakte tempo og spise deilig lunsj. Serbia produserer egen vin som vi skal få smake.

Turen kan også gå til Novi Sad, som er den nest største byen i Serbia. I tillegg frister Serbia med sydlandsk stemning og et behagelig klima, frodig og vakkert landskap.

God mat, vin og gjestfri befolkning, som hilser oss med ”Dobro došli” – Velkommen!

InHouse kan firmatur

Vi skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi leverer komplette arrangementsproduksjoner og gjør oppdrag for mange ulike typer kunder og bransjer. 

Skal du arrangere firmatur til Beograd? Kontakt oss gjerne

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024