InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Amsterdam, Nederland

Firmatur til Amsterdam, Nederland // InHouse AS
Firmatur til Amsterdam, Nederland // InHouse AS

Imøtekommende og vakre Amsterdam

En mer imøtekommende og vakker by skal man lete lenge etter! Kanalene med de frodige husbåtene, de smale skjeve husene, markedene, ostefarmene, tulipanene, de storslagne muséene.

Her har hver bydel har sitt spesielle uttrykk og stemning. Enkelt å ta seg rundt og et perfekt sted for en helg. Byen blir ofte omtalt som ”Nordens Venezia”, noe som er lett å forstå med tanke på sine drøyt hundre kilometer med kanaler og rundt 1600 broer. Amsterdam er også sykkelbyen nr. 1 og byen skal ha hele 900 000 sykler, altså flere enn det finnes innbyggere i byen.

PROGRAMFORSLAG

Vi skal bo i Amsterdam – og en mer imøtekommende og vakker by skal man lete lenge etter! Kanalene, ostefarmene, tulipanene, de storslagne muséene – hvor hver bydel har sitt spesielle uttrykk og stemning.

Med sine drøyt hundre kilometer med kanaler og rundt 1600 broer, er det enkelt å ta seg rundt og et perfekt sted for en helg.

Gjør som de lokale og hopp på sykkelen eller plassér deg på en koselig café langs kanalene og nyt en kaffe i vårsola. Amsterdam er på sitt absolutt fineste rundt denne årstiden! Byen har masse forskjellig å by på; alt fra verdensberømte museer til Anne Franks hus og ølsmaking – en kaffepause må man derfor ha.

Vi skal blant annet få oppleve bedene i verdens mest besøkte blomsterpark, Keukenhof, som vifter forførende med mer enn 7 millioner blomster – på sitt vakreste. Det er simpelthem vakkert – langt inn i sjela!

Det blir god mat, vakre omgivelser og opplevelser. Noe egentid for egne oppdagelser – og så skal vi på felles kanaltur!

Skal du arrangere firmatur til Amsterdam? Snakk med en ekspert

Vi leverer skreddersydde firmareiser og gruppereiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024