InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Alicante, Spania

Firmatur Alicante, Spania // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Firmatur Alicante, Spania // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Firmatur med middelhavsbris og palmesus på den spanske østkysten

Alicante er sol, uteliv og mye god mat. Byen ligger på østkysten av Spania, og har et deilig middelhavsklima som gjør det fristende å reise dit året rundt.

Gastronomi er en viktig del av kulturen fra denne regionen. Paellaens hjemland. Her finner du ulike varianter av denne deilige retten. Vinproduksjon er også en viktig del av området.

Solkysten Costa Blanca regnes som en av de mest kosmopolitiske områdene av Europa, hvor fremmed kultur blandes med lokale tradisjoner i perfekt harmoni. Hele provinsen er velsignet med variert landskap og misunnelsesverdige kontraster.

Det ideelle klimaet garanterer behagelig sol hele året, og med fantastiske sandstrender som har fortjent navnet Costa Blanca. – «Den hvite kysten».

Legg firmaturen til Middelhavets perle.

Høydepunkter i Alicante

  • Havnepromenaden Explanada de España er et av de store trekkplastrene i Alicante. Her er det et sydende folkeliv døgnet rundt.
  • Alicantes havnemarina, Puerto Viejo, som er dominert av fritidsbåter i luksusklassen. På begge sider av marinaen ligger det områder der det vrimler av underholdningstilbud og utesteder.
  • Beveger man seg vestover fra Explanada de España, kan man følge Avenida Doctor Gadea/ Avenida Federico Soto opp til Plaza de Luceros, som er Alicantes hovedtorg.
  • Går man østover fra Explanada de España, vil man ved å spasere langs Paseo de Gomis komme til byens viktigste badestrand, Playa de Postiguet.

Vil du arrangere firmatur til Alicante? Snakk med en ekspert

Vi leverer skreddersydde firmareiser og gruppereiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024