InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Comosjøen i Italia

Firmatur til Comosjøen, Italia // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Firmatur til Comosjøen, Italia // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Comosjøen – en perle i Nord-Italia

PROGRAMFORSLAG

Italias praktfulle innsjø Como ligger i regionen Lombardia i Nord-Italia, ca. 45. km. nord for Milano og grenser til Sveits. En bortgjemt skatt som ikke mange nordmenn har oppdaget enda.

Den frodige naturen og de bratte fjellene på alle kanter mot den blinkende sjøen, minner om norsk fjordlandskap. Hvis man da ser bort fra de velformede sypressene, stikker det opp rester av gamle eventyrborger. Oliventrærne og vinstokkene klamrer seg fast til fjellsidene som vender mot sør. Små landsbyer ligger som perler på en snor langs innsjøen og er et berømt som et tilfluktssted for den kresne turist. Føl deg som en stjerne når du nyter den herlige atmosfæren.

Den omvendt Y-formede Comosjøen har nemlig i hundrevis av år vært de rike og berømtes foretrukne feriested, fra romerne og renessansens romantikerne til Goethe og Faubert, samt nåtidens George Clooney. Bli med oss på båttur og vi skal passere landsbyene i behagelig tempo nordover til Bellagio. Her går vi i land og spiser deilig lunsj.

Vi krydrer det hele med deilig mat og god vin fra regionen når vi besøker de små koselige restaurantene som Como har å tilby, og besøk til vinområder utenfor byen. Området anbefales og vi kan love at du ikke blir skuffet.

Skal du arrangere firmatur til Comosjøen? Kontakt oss gjerne

Vi leverer skreddersydde firmareiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024