InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Fagtur eller studietur?

Fagtur eller studietur? Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Fagtur eller studietur? Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Å kombinere reiser med læring og fag som formål, har blitt gjort av mennesker gjennom hele historien.

Mange bedrifter i dag ser verdien av å ta med seg ansatte, kunder, leverandører eller andre partnere på slike turer. Relevante aktiviteter og et godt tilpasset faglig innhold gir bedre forståelse og kunnskap om det aktuelle fagfeltet. For en arbeidsplass vil en slik tur blant annet kunne bedre det sosiale miljøet, skape tettere bånd mellom de ansatte, styrke firmakulturen, og legge til rette for faglig påfyll.

Fagtur med utbytte

For at en slik reise skal være skattefri for de ansatte, stilles det strenge krav til faglig innhold. Når man først bruke tid og ressurser på en fagtur, jobber vi i InHouse for at man finner frem til lokale ressurser på stedet dere besøker, fremfor å bruke konferanserom som læringsarena. Ved å ta innover seg inntrykk gjennom hele sanseapparatet, mener vi du vil få større utbytte av fagturen.

Ønsker du hjelp til å arrangere fagtur?

Vi kan dette og bidrar med konseptutvikling, prosjektledelse, leverandørhåndtering, gjennomføring og evaluering. Vil du vite hva vi kan gjøre for deg?

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024