InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Employer Branding

Employer Branding // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Employer Branding // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

De fleste bedrifter ser viktigheten av å ha en tydelig merkevare utad. Men det betyr lite hvis de ansatte ikke kommuniserer det samme budskapet og den samme merkevaren gjennom bedriftskulturen.

Employer Branding er like viktig som Branding

Det etterlatte inntrykket kundene sitter igjen med etter møte med bedriften sier hvem bedriften egentlig er. Dette reflekterer kulturen og merkevaren. Og ingen er bedre enn den siste opplevelsen.

For å få til dette er det viktig å forankre bedriftens verdisett hos de ansatte ved å styrke samhold, engasjement, stolthet og lojalitet på arbeidsplassen. Vi vet at engasjerte medarbeidere blir lenger i organisasjonen, bidrar mer til bunnlinjen og er mer opptatt av å levere kvalitet.

Ønsker du hjelp til employer branding?

Vi kan dette og bidrar med konseptutvikling, prosjektledelse, leverandørhåndtering, gjennomføring og evaluering. Vil du vite hva vi kan gjøre for deg?

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024