InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Adventure Game – interaktivt lagspill

Engasjerende og overraskende.
Spennende opplevelse eller en annerledes fagdag.

InHouse Adventure Game

Kreativitet, strategi, kløkt og samarbeid settes på prøve, samtidig som overraskelser og morsomme oppgaver dukker opp underveis. Adventure Game er en spill-basert opplevelse som tilpasses og lages spesielt for din anledning som kan oppgraderes til årets ultimate opplevelse som ingen andre som har gjort før.

Skreddersydde oppgaver som skal løses tar lagene med på historien, gjennom ulike utfordringer og prøvelser. Laget som stikker av med seieren er det som forstår styrken av godt samarbeid, tenker kreativt, strategisk, og har et energisk og drivende konkurranseinstinkt. Denne aktiviteten vil garantert skape minner, engasjement, stolthet og være samtaleemne i lang tid.

Lei av vanlige konferansedager?

Ønsker du å fremme et budskap på en annerledes måte?

Denne plattformen gir deg muligheten til å inkludere og skreddersy ditt faginnhold med berikende opplevelser i uvante omgivelser. For at medarbeidere skal kunne jobbe godt sammen er tillit, god kommunikasjon og gjensidig respekt avgjørende.

Sammen setter vi fokus på strategi, verdier, samarbeid, praktiske oppgaver eller annen informasjon du ønsker å formidle. Dette huskes mye bedre gjennom opplevelser enn når budskapet passerer på en powerpoint presentasjon i en konferansesal. Vi tilpasser innholdet i tråd med ditt faglige mål.

Vi anbefaler at det hele avsluttes i forbindelse med en helaften hvor film og bilder presenteres, utmerkelser deles ut og selvsagt med kåring, heder og ære til det beste laget!

Kontakt oss for mer informasjon om Adventure Game for din bedrift.

Mer på adventuregame.no

Slide

Ta kontakt med Fredrik

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Daglig leder / Prosjektleder

Fredrik Langfeldt

Erfaring fra firmatur og eventbransjen, samt flere år som prosjektleder og ansvarlig i et fransk DMC mot det norske markedet. Bostedsadresser i ulike land har gitt sterk kulturforståelse og rammer for hva som skal til for å skape gode opplevelser.

Se andre artikler på Aktuelt;

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
Medlem av Reisegarantifondet // InHouse
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2023