InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Adventure Game – interaktivt lagspill

Engasjerende og overraskende.
Spennende opplevelse eller en annerledes fagdag.

InHouse Adventure Game

Kreativitet, strategi, kløkt og samarbeid settes på prøve, samtidig som overraskelser og morsomme oppgaver dukker opp underveis. Adventure Game er en spill-basert opplevelse som tilpasses og lages spesielt for din anledning som kan oppgraderes til årets ultimate opplevelse som ingen andre som har gjort før.

Skreddersydde oppgaver som skal løses tar lagene med på historien, gjennom ulike utfordringer og prøvelser. Laget som stikker av med seieren er det som forstår styrken av godt samarbeid, tenker kreativt, strategisk, og har et energisk og drivende konkurranseinstinkt. Denne aktiviteten vil garantert skape minner, engasjement, stolthet og være samtaleemne i lang tid.

Lei av vanlige konferansedager?

Ønsker du å fremme et budskap på en annerledes måte?

Denne plattformen gir deg muligheten til å inkludere og skreddersy ditt faginnhold med berikende opplevelser i uvante omgivelser. For at medarbeidere skal kunne jobbe godt sammen er tillit, god kommunikasjon og gjensidig respekt avgjørende.

Sammen setter vi fokus på strategi, verdier, samarbeid, praktiske oppgaver eller annen informasjon du ønsker å formidle. Dette huskes mye bedre gjennom opplevelser enn når budskapet passerer på en powerpoint presentasjon i en konferansesal. Vi tilpasser innholdet i tråd med ditt faglige mål.

Vi anbefaler at det hele avsluttes i forbindelse med en helaften hvor film og bilder presenteres, utmerkelser deles ut og selvsagt med kåring, heder og ære til det beste laget!

Kontakt oss for mer informasjon om Adventure Game for din bedrift.

Mer på adventuregame.no

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024