InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Nice, Frankrike

Firmatur til Nice, Frankrike // InHouse AS
Firmatur til Nice, Frankrike // InHouse AS

En av Europas eldste turistbyer og en fantastisk strandpromenade

Nice har lenge vært en av Europas eldste turistbyer med sin fantastiske strandpromenade og er en storfavoritt hos en ny generasjon av turister.

Nice står slett ikke i skyggen av sine naboer som Monaco, St.Tropez Cannes eller Antibes. Her får du både sol, strand og storby i ett, kan mingle med fiffen og nyte det gode franske liv. Du finner eksklusive hoteller og butikker tett, men byen har noe for enhver lommebok.

Den 7 km palmekledde strandpromenaden, Promenade des Anglais fikk sitt navn etter spaserende engelskmenn som kom hit ned på vinteren. Her er et yrende folkeliv. I Nice’s trange, snirklete bygater, langs pastellfargede fasader, ligger små konditorier, ostebutikker, restauranter, barer og cafeér som perler på en snor.

Hva med å gjøre som ekte franskmenn, ta med seg en piknikkurv med provencalske godsaker, og avslutte ettermiddagen med en runde i det kjente kulespillet Petanque?

Skal du arrangere firmatur til Nice? Snakk med en ekspert;

Vi leverer skreddersydde firmareiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager firmaturer som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024