InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Malaga, Spania

Firmatur til Malaga, Spania // InHouse AS
Firmatur til Malaga, Spania // InHouse AS

Malaga er blitt kalt det nye Barcelona, med bedre klima!

300 soldager per år og en behagelig temperatur som får vinterkulden til å tine i kropp og sjel. På denne turen skal vi oppleve det fargerike gatelivet, førsteklasses restauranter og kulturtilbud, et imponerende utvalg av barer, spennende smaker, svimlende vandringer og eventyrlige seilaser med katamaran.

Ønsker du et adrenalinkick, bli med på den dramatiske vandrestien Caminito del Rey. Vill og luftig svever stien 100 m over ravinen og ble kåret til verdens mest utfordrende! Ny og trygg boardwalk er bygget, men selv med sikkerheten på plass, er opplevelsen fortsatt like rå.

Bilentusiaster kan glede seg over verdens største veteranbilmuseum. Her kan man oppleve kopier av Elvis’ Pink Cadillac og John Lennons 1960 Porsche.

Og hva er bedre enn å avslutte en dag fylt av opplevelser med en gin & tonic på byens tak? Hotell Molina Lario har en av byens flotteste takterrasser. Kanskje frister en svømmetur i det opplyste bassenget høyt over byens travle gater!

Malaga har sin egen kosmopolitiske, kulinariske og kulturelle essens. Plassert i det sørlige Spania har Malaga et fantastisk klima året rundt og solen skinner stort sett hver dag, selv på vinteren!

Det betyr at denne vakre byen er et av de best egnede reisemålene når du vil ha sol, opplevelser, aktiviteter og vidstrakte strender.

Skal du arrangere firmatur til Malaga? Kontakt oss gjerne

Vi leverer skreddersydde firmareiser og gruppereiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024