InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Koster, Sverige

Firmatur til Koster, Sverige // InHouse AS
Firmatur til Koster, Sverige // InHouse AS

Velkommen til et av Sveriges mest solrike steder

I havgapet vest for Strømstad ligger Kosterøyene, et fantastisk øyrike som består av Nord – og Sør-Koster, i tillegg til en rekke skjær og holmer. Rundt 300 personer er fastboende, men om sommeren øker dette tallet til rundt 5000, og en stor del av turistene kommer med fra Norge.

Øygruppen er nemlig et av Sveriges mest solrike steder. I kombinasjon med solvarme svaberg, fantastiske sandstrender, granittklipper, gamle husmannsplasser og orkideenger, har Koster blitt et attraktivt besøksmål og eldorado for kunstnere, naturinteresserte, dykkere og båtfolk.

Kosterhavet Nationalpark har et enormt mangfold av arter og Sveriges største koloni med sel ligger utenfor øyene. Øya er bilfri og sykkel er det beste fremkomstmiddelet for å ta seg rundt. Det finnes også solcelledrevne busser som man kan ta seg seg frem med, og det går ferge til og fra øya mange ganger om dagen fra Strømstad.

På Koster finner man koselige butikker og restauranter og vakker natur. Her er det godt å være og ofte holder det å ta med seg en liten piknik kurv for å se på solnedgangen. På kveldene kan man arrangere grillkveld på stranden, skalldyrsbuffet eller spise lunt innendørs dersom været mot formodning skulle tilsi dette.

Høydepunkter på Koster

Hva kan man gjøre?

  • Guidet busstur på Sydkoster med besøk på fiskehavner og det historiske miljøet
  • Sykkeltur med aktiviteter langs landeveien med lunsj eller kaffepause
  • «Smugletur» i Skjærgården hvor man blir med på den gamle historien om smugleren Bremen og hans eventyr i skjærgården
  • Selsafari i nasjonalparken rundt Kosterøyene
  • Skjærgårdssafari i eget fartøy med servering av havets delikatesser med passende drikke.
  • Sykkeltur i idyllisk landskap på bilfrie småveier
  • Mat & vinsmaking
  • Teambuilding – Med store utearealer har vi det beste utgangspunkt for alle typer morsomme aktiviteter som styrker samhold, skjerper konkurranseinstinktet og gir dere nye opplevelser sammen. Vi anbefaler vårt eget Adventure Game.

Skal du arrangere firmatur til Koster?

Vi leverer skreddersydde firmareiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager firmaturer som begeistrer og skaper minner for livet. 

Kontakt oss gjerne her

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024