InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Gdansk, Polen

Firmatur til Gdansk, Polen // InHouse AS
Firmatur til Gdansk, Polen // InHouse AS

Gdansk er vakker, rik på historie og i kort avstand fra Norge.

Gdansk seiler opp til å bli en av de mest populære destinasjonene for nordmenn på storbyferie. Det er ikke uten grunn, for byen er meget vakker, den har en rik historie, og avstanden fra Norge er kort.

Byen ligner en fargeglad variant av Amsterdam med Hansa-bebyggelse langs trivelige gater og elver. Voldsomme kamper ved slutten av annen verdenskrig utslettet nesten hele sentrum, men omfattende gjenoppbygging etter krigen har gjenskapt mye av den gamle bygningsmassen.

I dag regnes Gdansk fortsatt som et av de viktigste knutepunktene innen handel og transport i Østersjøen, samt som et vitenskapelig og kulturelt sentrum for den nordlige delen av Polen.

Gdansk er ypperlig som destinasjon for firmaturen.

InHouse kan firmatur

Vi skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi leverer komplette arrangementsproduksjoner og gjør oppdrag for mange ulike typer kunder og bransjer. 

Skal du arrangere firmatur til Gdansk? Kontakt oss gjerne

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024