InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Edinburgh, Skottland

Firmatur til Edinburgh, Skottland // InHouse AS
Firmatur til Edinburgh, Skottland // InHouse AS

Skottland er mer enn bare kilt, whisky og sekkepiper. Det er herlige mennesker, spennende historie og arkitektur.

Edinburgh er en særdeles vakker by som står på Unescos liste over verdensarv. Majestetisk beliggende mellom grønne åser, rustrøde klipper og med blått hav i det fjerne. Det hele begynte som en festning, og fremdeles er det Edinburgh Castle som gir byen identitet.

I Skottlands hovedstad finner du slott og whisky, The Royal Mile, interessante museer og bygninger. Edinburgh Festival og Millitary Tatoo er kjent over hele verden. Langs The Royal Mile i sentrum av byen og høyt over byen på en klippe kneiser Edinburgh Castle. Herfra har du fantastisk utsikt over Edinburgh og omgivelsene.

I tillegg til å være en flott by, er den perfekt for de handleglade og lett å finne frem i. De gamle husene og bygningene gir byen en storhet samtidig med at den har sjarme og god stemning. I Edinburgh kan du velge og vrake blant både internasjonale og skotske restauranter. Den typiske skotske maten består ofte av laks og skalldyr, og selvsagt nasjonalretten haggis, som serveres med potetmos, most kålrot og en skvett whisky.

Edinburgh har masse koselige puber hvor du får servert lokalt øl, whisky og gin. Vi anbefaler både å utforske den skotske hovedstadens skjulte hemmeligheter og bevege deg ut i det skotske høylandet.

Vil du arrangere firmatur til Edinburgh? Kontakt oss gjerne

Vi leverer skreddersydde firmareiser og gruppereiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024