InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Tips til deg som skal arrangere konferanse eller et stort event

Vi går umiddelbart ut med våre første og beste tips; pust med magen, skaff deg god oversikt over formålet med arrangementet og ikke la deg overvelde av alle detaljene som skal på plass!

Har man fått ansvaret for bedriftens arrangementer finnes det profesjonelle samarbeidspartnere som kan bistå deg slik at du kan senke skuldrene i god forvissning om at alt er tatt hånd om. Dette sørger for at du hele tiden har oversikten, det sikrer et godt resultat samtidig som det ivaretar blodtrykket.

Arrangere konferanse eller et stort event // InHouse Sandefjord
Proaktive prosjektledere sikrer at du er fornøyd før, under og etter arrangementet

Merkevare i alle hendelser

Sett deg et mål! Ønsket er alltid at gjestene skal oppleve noe som gir verdifullt og varig inntrykk, og forhåpentligvis etter endt opplevelse tenke at dette har vært strålende. Og hvis du gjør det riktig, er det en følelse som kan sitte lenge. Alt i ditt merkenavn.

Hva er det du egentlig ønsker å oppnå?

Når mål, detaljer og logistikk er på plass, først da kan vi bygge innhold. Ikke book artisten først og tro at det alene skal løfte arrangementet ditt. Den artisten som eventuelt står på scenen må være i tråd med din strategi og ditt opprinnelige mål med arrangementet. Så det viktigste fokuset du kan ha er på hva det er du egentlig ønsker å oppnå, og så bygge arrangementet rundt nettopp dette.

Ta vare på den enkelte – gjør opplevelsen personlig

Noe av det viktigste å tenke på når store menneskemengder samles er ivaretakelsen av den enkelte. Pass på å gjøre den personlige opplevelsen til hver enkelt deltaker god, fra invitasjon til hjemreise.

Det betyr at parkering er ivaretatt, at det er enkelt å finne frem til lokasjon, at påmeldingssystemene virker som de skal, at varslingssystemene virker som de skal. Slik at faktisk Morten Pettersen, som har fått nytt bordnummer til bankettmiddagen, får beskjed. Fordi det er veldig viktig at Morten Pettersen kommer hjem med en følelse av å ha vært med på noe bra og meningsfullt.

Suksessen ligger i logistikken

Eiendomsmeglere sier beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Vi sier logistikk, logistikk, logistikk. Det er i bunn og grunn kun det det handler om. Stram logistikk rundt alle de små detaljene og avgjørelsene som må tas i forbindelse med et stort event eller konferanse, slik at alt flyter som det skal og alle gjestene føler seg sett og ivaretatt.

Ønsker du hjelp til å arrangere konferanse eller et stort event?

Vi kan dette og bidrar med konseptutvikling, prosjektledelse, leverandørhåndtering, gjennomføring og evaluering. Vil du vite hva vi kan gjøre for deg?

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024