InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Skal du arrangere konferanse eller et stort event?

Da har vi noen gode tips på veien. Vi går umiddelbart ut med vårt første og beste tips; ikke påta deg hele oppgaven med å arrangere konferanse eller et stort event på egenhånd som ansvarlig for bedriftens arrangementer.

Bruk profesjonelle samarbeidspartnere slik at du kan senke skuldrene i god forvissning om at alt er tatt hånd om. Dette sikrer et godt resultat, samtidig som det ivaretar blodtrykket.

Arrangere konferanse eller et stort event // InHouse Sandefjord
Profesjonelle samarbeidspartnere

Merkevare i alle hendelser

Sett deg et mål! Målet er alltid at gjestene skal oppleve noe som gir verdifullt og varig inntrykk, og forhåpentligvis etter endt opplevelse tenke at dette har vært strålende. Og hvis du gjør det riktig, er det en følelse som kan sitte lenge. Alt i ditt merkenavn.

Ta vare på den enkelte – gjør opplevelsen personlig

Noe av det viktigste å tenke på når store menneskemengder skal samles er ivaretakelsen av den enkelte. Pass på å gjøre den personlige opplevelsen til hver enkelt deltaker god, fra invitasjon til hjemreise. Det betyr at parkering er ivaretatt, at det er enkelt å finne frem til lokasjon, at påmeldingssystemene virker som de skal, at varslingssystemene virker som de skal. Slik at faktisk Morten Pettersen, som har fått nytt bordnummer til bankettmiddagen, får beskjed.

Når du arrangerer konferanse eller et stort event ligger suksessen i logistikken

Eiendomsmeglere sier beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Vi sier logistikk, logistikk, logistikk. Det er i bunn og grunn kun det det handler om. Stram logistikk rundt alle de små detaljene og avgjørelsene som må tas i forbindelse med et stort event eller konferanse, slik at alt flyter som det skal og alle gjestene føler seg sett og ivaretatt.

Hva er det du egentlig ønsker å oppnå?

Når mål, detaljer og logistikk er på plass, først da kan vi bygge innhold. Ikke book artisten først og tro at det alene skal løfte arrangementet ditt, den artisten som eventuelt står på scenen må være i tråd med din strategi og ditt opprinnelige mål med arrangementet. Så det viktigste fokuset du kan ha er på hva det er du egentlig ønsker å oppnå, og så bygg arrangementet rundt nettopp dette.

Ønsker du hjelp til å arrangere konferanse eller et stort event?

Vi kan dette og bidrar med konseptutvikling, prosjektledelse, leverandørhåndtering, gjennomføring og evaluering. Vil du vite hva vi kan gjøre for deg?

Slide

Ta kontakt med oss

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Daglig leder / Prosjektleder

Fredrik Langfeldt

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Kreativ leder / Design & Marketing

Vibeke Dyrøy

Se andre artikler på Aktuelt;

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
Medlem av Reisegarantifondet // InHouse
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2023