Markedspakka – fast bistand til markedsarbeid

Vanskelig å holde fokus på markedsarbeid i en travel hverdag? Markedsføring, annonsering, nyhetsbrev, nettsider og sosiale medier krever innsats og oppfølging.

Få hjelp til markedsarbeidet og oppnå kontinuitet, fast fokus på merkevarebygging og synlighet, og ikke minst forutsigbare markedskostnader. Så kan du fokusere på din kjernevirksomhet.

InHouse tilbyr “Markedspakka” som vil garantere deg jevnlig markedsarbeid og synlighet for bedriften til fast avtalt pris. Noen kunder har lite behov, andre har større. Markedspakka passer for små bedrifter som ønsker forutsigbarhet og bistand i hverdagen. Enkelt og greit.

Sammen kan vi øke din synlighet og attraktivitet i markedet.

Markedspakka

Velg den pakken som passer for deg, eller ta kontakt med oss for skreddersydde løsninger;

Pakke 1:
Produsere 2 poster til sosiale medier, 1 nyhetsbrev og oppdatering av nettside (med innholdet fra sosiale medier og nyhetsbrev) pr måned. Pris: 4.990,-

Pakke 2:
Produsere 4 poster til sosiale medier, 1 nyhetsbrev og oppdatering av nettside (med innholdet fra sosiale medier og nyhetsbrev) + SEO pr måned. Pris: 9.990,-

Få kontroll på kostnadene og synligheten med Markedspakka til InHouse. Det eneste som kreves av deg som kunde er at du bidrar med relevant innhold.

Slide

Ta kontakt med Vibeke:

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Kreativ leder / designer

Vibeke Dyrøy

Lang erfaring fra webdesign, grafisk design og markedskommunikasjon og snart 30 års erfaring totalt innen markedsføring. Stolt av et nært og ærlig samarbeid med kundene, og spesielt opptatt av design og synlighet på nett.

Slide

Ta kontakt med Nina:

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
DESIGNER / PROSJEKTLEDER

Nina Lie

Erfaren og detaljorientert designer og prosjektleder som tar i små og store oppgaver med like stor entusiasme. Liker å ha full kontroll i alle ledd av prosjektene og trives best når det koker med arbeidsoppgaver. Har en ekstra forkjærlighet for trykte medier.

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business

InHouse er et kreativt byrå i Sandefjord som leverer tjenester innen design, event, reiser og kultur.

InHouse AS
Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2022