InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Hvorfor firmatur til Island?

Firmatur til Island // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Firmatur til Island // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Island er et av de landene som ligger nærmest Norge, men landet framstår allikevel innmari eksotisk og spennende.

Sagaøya har et areal på litt mindre enn en tredjedel av Norge, og har rundt 320 000 innbyggere, hvorav mer enn halvparten bor i eller ved Reykjavik.

Naturen er vill, gold og vakker, og er det et sted du virkelig kan få observere naturens indre krefter på nært hold, er det her, hvor varme kilder og geysirer vitner om hva som foregår like under jordskorpen.

Legg til trivelig stemning, et sublimt natteliv og svært lite kriminalitet, og du får et reisemål som burde være drømmen for enhver. Trenger du mer for å bli overbevist?

DEN BLÅ LAGUNE

De fleste har vel hørt om denne lagunen som ligger midt i en lavaørken mellom landets hovedflyplass og hovedstaden Reykjavik. Den blå lagune er ikke en naturlig varm kilde, men et geotermisk spa dannet av spillvann fra kraftverket Svartsengi. Vannet er rikt på mineraler, og temperaturen på opp mot 40 grader gjør at en dukkert her er behagelig året rundt. Anlegget inneholder blant annet fosser, broer, badstue og forskjellige spafasiliteter, og midt i lagunen er det attpåtil bygget en bar som serverer øl og drinker til badende gjester.

DEN GYLNE SIRKEL

Turen rundt den ”Den gylne sirkel” er en islandsk klassiker der dere på en og samme gang opplever noen av Islands mest kjente attraksjoner. Møt landets naturfenomen ved de varme kildene ved blant annet Geysir, og det mektige fossefallet Gullfoss.

FUN FACTS

Island var et av de siste stedene på jorden som ble bosatt av mennesker. I dag bor 60 % av den islandske befolkningen i Reykjavík.

Det finnes verken skog eller mygg på Island. Men det er vulkanutbrudd hvert fjerde år i gjennomsnitt.

Det finnes ingen McDonalds. Vil du en tur på maccærn, er dette feil sted. Du kan heller ikke dra på strippeklubb. I 2010 forbød Island strippeklubber.

Lyst til å teste lokale spesialiteter? Se etter hangikjöt (røkt lammekjøtt) eller hákarl (gjæret haikjøtt). Rått lunde-hjerte ansees også for å være en delikatesse.

Øl var forbudt på Island fra 1. januar 1915 og mange år frem. Først i 1989 ble øl tillatt – 1. mars feirer islendingene nasjonal øldag!

Mellommåltid? Du finner de beste pølsene hos Bæjarins Beztu Pylsur (byens beste pølser) – en lokal bod på Reykjavik brygge.

Konsumeringen av Coca Cola pr. innbygger er her den høyeste i verden.

Legg firmaturen til eksotiske og spennende Island.

InHouse kan firmatur

Vi skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi leverer komplette arrangementsproduksjoner og gjør oppdrag for mange ulike typer kunder og bransjer. 

Skal du arrangere firmatur til Island? Kontakt oss gjerne

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024