InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Gruppereise til Italia og årlig Andrea Bocelli forestilling

Gruppereise til Italia med Andrea Bocelli forestilling // InHouse AS (Photo: MediaPunch Inc / Alamy Stock Photo)

Tenk å få oppleve en av verdens fremste tenorer på en utendørs scene i hans hjemby Lajatico i Toscana. Vakkert landskap av sypresser og grønne marker omgir sceneområdet.

Når mørket senker seg og solen går ned starter forestillingen og man kan nesten høre en knappenål falle. Forventningene er store og Andrea Bocelli kommer på scenen og leverer et fullspekket program sammen med sine musikervenner, orkester og kor. Hvert år velger han nye gjesteartister og programmet er hemmelig.

Ideen til forestillingen fikk Andrea Bocelli for mange år siden. Han startet i det små da han ønsket å samle musikervenner til en forestilling som en hyllest til sin hjemby. Og det har han virkelig fått til. I dag kommer det mennesker fra hele verden til denne store begivenheten hvert år.

InHouse arrangerer faste turer til forestillingen hvert år. Da skal vi ikke bare oppleve en fantastisk forestilling med en av verdens beste tenorer, men også det beste av vakre Italia og Toscana, med besøk i Firenze og Lucca.

Se mer informasjon på bocellitur.no

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024