InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Gruppereise til Girona, Spania

Gruppereise til Girona, Spania // InHouse AS
Gruppereise til Girona, Spania // InHouse AS

Vakre Girona

Kun én time fra Barcelona finner du flotte Costa Brava og Pyreneene i Girona. Intet mindre enn en tredjedel av arealet er beskyttet naturområde! Her venter det deg 8 naturparker med spektakulære kontraster som spenner fra alt fra snødekte fjelltopper til noen av de vakreste strendene langs Middelhavet. Og midt blant dette, idylliske landsbyer vel verdt et besøk.

Provinsen Girona er i dag et obligatorisk reisemål for alle mat- og vininteresserte, med Costa Brava i spissen for den kulinariske kreativiteten takket være kjente navn som Ferran Adrià og brødrene Roca. Og ikke minst også takket være de lokale, anerkjente delikatessene som reker fra Palamós, hummer fra Cabo de Creus, sjøpinnsvin og ris fra Pals.

I dette området hvor hav og fjell møtes, venter lokale delikatesser fra Pyreneene, Girona, La Garrotxa og El Ripollés, den søte kringlen xuixo og bønner fra Santa Pau fra innlandet i Pyreneene.

Skal du arrangere gruppereise til Girona? Kontakt oss gjerne

Vi arrangerer minnerike reiser, opplevelser og aktiviteter i inn- og utland. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, gir deg råd og tips og har 20 års erfaring innen dette feltet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024