InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Gruppereise til Girona, Spania

Gruppereise til Girona, Spania // InHouse AS
Gruppereise til Girona, Spania // InHouse AS

Vakre Girona

Kun én time fra Barcelona finner du flotte Costa Brava og Pyreneene i Girona. Intet mindre enn en tredjedel av arealet er beskyttet naturområde! Her venter det deg 8 naturparker med spektakulære kontraster som spenner fra alt fra snødekte fjelltopper til noen av de vakreste strendene langs Middelhavet. Og midt blant dette, idylliske landsbyer vel verdt et besøk.

Provinsen Girona er i dag et obligatorisk reisemål for alle mat- og vininteresserte, med Costa Brava i spissen for den kulinariske kreativiteten takket være kjente navn som Ferran Adrià og brødrene Roca. Og ikke minst også takket være de lokale, anerkjente delikatessene som reker fra Palamós, hummer fra Cabo de Creus, sjøpinnsvin og ris fra Pals.

I dette området hvor hav og fjell møtes, venter lokale delikatesser fra Pyreneene, Girona, La Garrotxa og El Ripollés, den søte kringlen xuixo og bønner fra Santa Pau fra innlandet i Pyreneene.

Skal du arrangere gruppereise til Girona? Snakk med en ekspert.

Vi arrangerer minnerike reiser, opplevelser og aktiviteter i inn- og utland. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, gir deg råd og tips og har 20 års erfaring innen dette feltet. 

Slide

Ta kontakt med oss

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Reiserådgiver / Prosjektleder

Trine Ringdal

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Daglig leder / Prosjektleder

Fredrik Langfeldt

Se andre artikler på Aktuelt;

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
Medlem av Reisegarantifondet // InHouse
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2023