InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Gruppereise til Amalfikysten i Italia

Firmatur til Amalfikysten, Italia // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Man blir aldri helt ferdig med denne vakre kysten som ligger syd for Napoli. Byene ligger på rekke og rad og klamrer seg fast til fjellet, og er så vakkert og majestetisk.

Sitroner så store som meloner og man skjønner fort at dette er stedet sitronlikøren Limoncello kommer i fra. Landskapet er fruktbart og klimaet varmere enn i nord. Mange store forfattere og ble fascinert av dette området.

Henrik Ibsen og Bjørstjerne Bjørnson valgte seg dette området og ble inspirert til å skrive her. – Og ikke minst byen Pompei som ble begravet ved et vulkanutbrudd i år 79 e.kr.

Området er også kjent for deilig mat og vin, og oppunder vulkanen Vesulv ligger det vingårder på rekke og rad. Hit skal vi. Vulkanen ligger majestetisk ved byen Napoli. Fra Napoli og Sorrento kan man komme med båt ut til Capri. Som man MÅ besøke på en slik reise.

InHouse kan gruppereiser

Vi arrangerer minnerike reiser, opplevelser og aktiviteter i inn- og utland. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, gir deg råd og tips og har lang erfaring innen dette feltet.

Vil du vite mer om gruppereise til Amalfikysten? Kontakt oss gjerne

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024