InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Trondheim

Firmatur til Trondheim // InHouse AS
Firmatur til Trondheim // InHouse AS

Vakre naturopplevelser, gastronomi og sjarm

Med en befolkning på i overkant av 200.000 er Trondheim Norges tredje største by. Likevel føles byen intim og sjarmerende – og med sit varierte kultur- og aktivitetstilbud, er dette den perfekte destinasjonen for en langhelg.

Den intime bykjernen kombinert med de mange butikkene, gjør Trondheim til en attraktiv shoppingby. Her finner vi flere små uavhengige butikker – især på Bakklandet ligger en del av disse butikkene side om side.

Skal man til Trondheim, bør man ikke gå glipp av Nidarosdomen midt i sentrum. Katedralens og Olav den helliges historie gjør den til et av de mest populære pilegrimsmålene i Europa.

Trondheim heier på lokalprodusert mat og det finnes mange muligheter for å smake på kortreiste delikatesser. Byen har etterhvert blitt et gastronomisk reisemål og var utnevnt til European Region of Gastronomy 2022.

Et matmekka av sjømat og dyreliv i overflod. Er du glad i øl, finnes det et bredt utvalg av lokalbrygget øl blant byens kafeer, pub’er og restauranter.

Vil du arrangere firmatur til Trondheim? Snakk med en ekspert;

Vi leverer skreddersydde firmareiser og gruppereiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Slide

Ta kontakt med oss

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Reiserådgiver / Prosjektleder

Trine Ringdal

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Daglig leder / Prosjektleder

Fredrik Langfeldt

Se andre artikler på Aktuelt;

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
Medlem av Reisegarantifondet // InHouse
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2023