InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Trondheim

Firmatur til Trondheim // InHouse AS
Firmatur til Trondheim // InHouse AS

Vakre naturopplevelser, gastronomi og sjarm

Med en befolkning på i overkant av 200.000 er Trondheim Norges tredje største by. Likevel føles byen intim og sjarmerende – og med sit varierte kultur- og aktivitetstilbud, er dette den perfekte destinasjonen for en langhelg.

Den intime bykjernen kombinert med de mange butikkene, gjør Trondheim til en attraktiv shoppingby. Her finner vi flere små uavhengige butikker – især på Bakklandet ligger en del av disse butikkene side om side.

Skal man til Trondheim, bør man ikke gå glipp av Nidarosdomen midt i sentrum. Katedralens og Olav den helliges historie gjør den til et av de mest populære pilegrimsmålene i Europa.

Trondheim heier på lokalprodusert mat og det finnes mange muligheter for å smake på kortreiste delikatesser. Byen har etterhvert blitt et gastronomisk reisemål og var utnevnt til European Region of Gastronomy 2022.

Et matmekka av sjømat og dyreliv i overflod. Er du glad i øl, finnes det et bredt utvalg av lokalbrygget øl blant byens kafeer, pub’er og restauranter.

Vil du arrangere firmatur til Trondheim? Kontakt oss gjerne

Vi leverer skreddersydde firmareiser og gruppereiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024