InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Krakow, Polen

Firmatur Krakow, Polen // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Firmatur Krakow, Polen // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Krakow er en av de vakreste byene i Europa og full av historie. Atmosfæren, attraksjonene, shoppingmulighetene og restaurantene.

PROGRAMEKSEMPEL

Vi garanterer en flott opplevelse. Nordmenn har virkelig fått øynene opp for denne byen. Dessuten er Krakow Polens nest største by. Det historiske sentrum i Krakow har vært på UNESCOs verdensarv liste siden 1978, og sier mye om både kvaliteten, skjønnheten og historien til byen som ligger i den sørlige delen av Polen.

Gamlebyen i Krakow er verdt et besøk og vi skal spasere over et av Europas største middelaldertorg, Rynek Glowny (Markedsplassen). Fra torvet kan du utforske mange av Gamlebyens arkitektoniske, historiske og kunstneriske perler i de små gatene.

Deretter går turen videre til Wawel slottet, som ble bygget mens Kasimir III styrte i landet på 1300-tallet, og vi skal inn i Mariakirken som er vakker både på utsiden og innsiden.

Vi skal også kjøre ut av Krakow til Wieliczka der skal vi besøke en av verdens eldste saltgruver hvor det har vært vært produsert salt fra 1300-tallet og fram til 2007. I dag er gruvene en av Polens mest populære
severdigheter. Og vi skal besøke Auschwitz-Birkenau, som er en mektig opplevelse med sin historie.

InHouse kan firmatur

Vi skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi leverer komplette arrangementsproduksjoner og gjør oppdrag for mange ulike typer kunder og bransjer. 

Skal du arrangere firmatur til Krakow? Snakk med en ekspert

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024