InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Kirkenes

Firmatur Kirkenes, Norge // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Firmatur Kirkenes, Norge // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Spektakulært, rett og slett. Velkommen til «Winter Wonderland».

PROGRAMEKSEMPEL

Snøhotellet i Kirkenes der rommene er unikt utskåret av mestere fra hele verden. Av ting du må gjøre i livet, er dette kanskje den ultimate utfordringen å krysse av på listen?

Den ytterste grensen mot Russland – her finner du dramatisk krigshistorie og digre krabbemonstre. Et spektakulært område for den som er interessert i natur, kultur, historie og kongekrabbe, ikke minst. Visste du at Kirkenes i dag kan kalde seg for “kongekrabbebyen”?

En av de mest berømte attraksjonene er Kirkenes Snøhotell, et hotell som bygges opp på nytt hvert år etter det begynner å smelte i april. Temperaturen inne er konstant fire minus, men myke reinsdyrskinn holder deg varm hele natten.

Dette er arktiske opplevelser på sitt beste. Snøsuitene tilbys kun om vinteren, og har flotte snøskulpturer, termiske sengetepper og soveposer for å holde deg varm om natten. Dusj/WC, sauna og restauranten er lokalisert i den varme avdelingen av snøhotellet. Rundt Snøhotellet rusler reinsdyrene i sine naturlige omgivelser, og huskyene i hundeparken er klare for tur.

«Gammene» (Trehyttene) har klimaanlegg, og kan bookes året rundt. Disse hyttene er inspirert av arkitekturen til tradisjonelle samiske jakt- og fiskehytter, og har store vinduer med utsikt over
fjellene, lenestoler dekket med saueskinn og eget bad.

Vi foreslår en natt på hvert sted.

Har du litt flaks, får du også nordlys på turen.

Skal du arrangere firmatur til Kirkenes? Snakk med en ekspert

Vi leverer skreddersydde firmareiser og gruppereiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024