InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Dublin, Irland

Firmatur til Dublin, Irland // InHouse AS
Firmatur til Dublin, Irland // InHouse AS

Irlands hovedstad er som en avslappende herlig landsby, full av hyggelige og morsomme etablissementer av alle slag.

Innbyggerne er kjent for sin humor og imøtekommenhet, og det skal godt gjøres å ikke finne nye venner her.

Dublin har mer enn folkemusikk og litteratur og en sterk uavhengig scene med dyktige designere, kunstnere og musikere. Den økonomiske berg-og-dal-banen har nemlig satt fart på kreativiteten og det finnes et mangfold av butikker, spennende smågater, restauranter, musikktilbud, museer, gallerier og ikke minst alle de bortimot 1000 pubene man finner her.

Elven Liffey deler Dublin i to hvor nordsiden har sine berømte bygninger som Four Courts og Custom House og sørsiden anses for å være mer sofistikert. De staselige gregorianske husene er kjent for sine fargede dører og på sørsiden ligger også den fashionable shoppinggaten Grafton Street hvor dropsfargede butikker ligger tett i tett.

Et par kilometer unna sentrum ligger Dublins svar på Aker Brygge og i det tidligere industriområdet ruver nå glass og stålpalassene, side om side med verksteder og gamle siloer.

De gunstige skattereglene er årsaken til at flere store selskaper har etablert seg i Irland, og i en av byens få skyskrapere holder selveste Google til.

Høydepunkter i Dublin

Hva kan man gjøre?

  • Guidet tur i Dublin med highlights av byens severdigheter og med gammel og ny arkitektur
  • Besøk på et av Irlands eldste universiteter, det ærverdige Trinity College og Book of Kells, en 1200-gammel bok som er illustrert og utsmykket av keltiske munker fra middelalderen
  • Dublin Castle har siden 1204 vært hjertet av byens historie og utvikling og er en attraksjon for alle som er interessert i historie, arkitektur, litteratur og kunst.
  • Stemningsfull Irsk helaften med forrykende tradisjonsrikt musikkshow med rakrygget Riverdance og servering av god mat & drikke
  • Pubcrawl med lokale musikere som underholder under pubrunden
  • Besøk på Guiness Storehouse for et skikkelig dypdykk i det verdenskjente ølet. Omvisningen avsluttes i 7 etasje på Gravity Bar, hvor man kan nyte Dublins skyline med en skummende Guinness i hånden
  • Lunsj på The Church, en tidligere kirke som nå er gjort om til en populær restaurant
  • Slentre rundt i området Temple Bar hvor det myldrer av trivelige barer og utesteder

Skal du arrangere firmatur til Dublin? Snakk med en ekspert

Vi leverer skreddersydde firmareiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager firmaturer som begeistrer og skaper minner for livet. 

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024