InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur til Berlin, Tyskland

Firmatur Berlin, Tyskland // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Firmatur Berlin, Tyskland // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Berlins bohemaktige og liberale atmosfære er fortsatt et trekkplaster

Dagens Berlin er en dynamisk og levende verdensmetropol med brede bulevarder og et kultur-, restaurant-, shopping- og fornøyelsesliv i verdensklasse. Her slåss historiske monumenter om plassen med trendy kafeer, designhotell, store parker, kunstnerkvarter, loppemarkeder og eksklusive forretninger.

Berlins unike plass i verdenshistorien gjør at byen har et nærmest uuttømmelig tilbud av severdigheter; Checkpoint Charlie, Det jødiske museet, Alexanderplatz, Brandenburger Tor, de fargerikt dekorerte restene av Berlinmuren ved East Side Gallery, Museumsinsel, tv-tårnet Berliner Fernsehturm er kjente steder å besøke. For å få middag med utsikt, kan man spise i både TV tårnet og den vakre Riksdagsbygningen med fabelaktig utsikt over Berlin.

Gjenforeningen av øst og vest åpnet for utbygging på steder hvor dette tidligere ikke var mulig. Berlin er to byer i ett, og har to av det meste. Steg for steg har byen blitt slått sammen med utrolige, nye byggverk – men samtidig har den minst to sentrum. Uansett om du vil ha upscale og classy eller hipt og kult så finner du det i Berlin. Nattelivet er uten sidestykke, alt fra hotte nattklubber, musikkbarer til bortgjemte kneiper der berlinerne selv liker å samles. Du kan ikke dra på reise til Berlin uten å teste det tyske kjøkkenet, med alt fra pølser, surkål, schnitzel og spätzle og lunsj på en typisk berlinerkneipe.

Den forførende musikalen «Cabaret» handler om Berlin i 30-årene, bare ett kapitel i byens spennende historiebok. Tysklands hovedstad var delt i to av Berlin-muren fra 1961 til 1989, da muren ble revet og byen langsomt vevet sammen igjen.

Den grå betongen, kronet med ruller av piggtråd og vakttårn med sveipende lyskastere, er historie. Likevel kan fortiden fornemmes, nesten som på et gammelt pergament hvor skriften har blitt visket ut og skrevet på nytt utallige ganger, men fortsatt er synlig mellom linjene.

Siden muren ble revet, har mange av de kreative sjelene som utvandret, kommet tilbake. Gründere innenfor arkitektur, teknologi, forskning, design og matkunst flokket seg hit fordi det var billig husleie, livlig uteliv, et ukonvensjonelt fristed for nye tanker. De ble værende, og alle ville de kvitte seg med byens
rykte som grå og kjedelig.

InHouse kan firmatur

Vi skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi leverer komplette arrangementsproduksjoner og gjør oppdrag for mange ulike typer kunder og bransjer. 

Skal du arrangere firmatur til Berlin? Kontakt oss gjerne

Se andre artikler på Aktuelt;

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024