InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmatur eller gruppereise til Wien, Østerrike

Firmatur Wien, Østerrike // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord
Firmatur Wien, Østerrike // Arrangementer og opplevelser // Kontakt InHouse i Sandefjord

Wiens beliggenhet er «an der schönen, blauen Donau» som det heter i den forførende Strauss-valsen, og er en ganske liten by med en mektig fortid.

Engang var den midtpunkt i Det Habsburgske Keiserrike, som strakte seg fra Bøhmen til Dubrovnik, og fra Flandern til Spania. Dette har satt sitt preg på byen, med sin storslagne arkitektur, imponerende utvalg av kunstmuseer og vakre parker.

Wien er også stedet hvor Europas kafekultur oppsto. Spesielt konditorkunsten har vunnet verdensry. Når
man vil ha en liten pause, eller som wienerne sier «ha selskap når man vil være alene», kan man la seg friste av nytrukket kaffe med kremtopp, kunstferdige bakverk, lese en avis fra en rottinggrind, men bordet
er stort nok til både selskap med andre og til å lese avisen.

I Wien lever og ånder man for musikk, til og med det tyske språket har en mer syngende klang. Mozart, Beethoven og to generasjoner Strauss levde her, og byen har vært og er et trekkplaster for utallige komponister og musikere.

Den Spanske Rideskolen er den eneste som vedlikeholder den 400 år lange tradisjonen med oppdrett og dressur av Lippizzanerne, de vakre, hvite ridehestene.

Muligheter i Wien

  • Vandretur med guide i Wiens historiske sentrum
  • Hundertwasser huset med de ujevne etasjer, gress på taket med trær som vokser ut av huset som er laget av Friedensreich Hundertwasser
  • Utflukt til Østerrikes viktigste kulturskatt Schönbrunn. De billedskjønne omgivelsene til keiserens sommerresidens med dekadente hager, palmehus, dyrehage og en storslått paviljong er et fantastisk skue
  • De mange historiske konditorier som Sacher
  • Elvecruise på Donau
  • Den Spanske Rideskole
  • Vinlandsbyen Grinzing hvor lokale vindyrkere har lisens til å selge sin egen vin
  • Dagstur med båttur på Donau til Slovakias hovedstad Bratislava, kun 60 km

PROGRAMFORSLAG

I Wien finner du fantastiske monumenter, historiske steder og berømte kafeer! Wien er kafeenes hovedstad i Europa, livlige markedsplasser, enorme schnitzler og bohemrestauranter og butikker. Dessuten er byen stedet for vakker arkitektur og klassisk musikk.

På denne turen skal vi besøke slottet Schønbrunn og Den Spanske Rideskolen med sin 400 år lange tradisjon med oppdrett og dressur av Lippizzanerne, vakre hvite ridehester. Når man har sett hester danse ballett under glitrende prismekroner, er det noe man aldri vil glemme.

Turen går også ut av Wien til Grinzing, den mest berømte av vinlandsbyene rett utenfor byen. Her dyrkes og lages vin. Vi skal spise deilig lunsj.

Skal du arrangere firmatur eller gruppereise til Wien? Snakk med en ekspert.

Vi leverer skreddersydde firmareiser og gruppereiser, organiserer og holder orden på alt fra A – Å. Vi har et stort kontaktnett i hele verden, og lager reiser som begeistrer og skaper minner for livet. 

Slide

Ta kontakt med oss

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Reiserådgiver / Prosjektleder

Trine Ringdal

Reiserådgiver og prosjektleder Trine Ringdal / InHouse
Daglig leder / Prosjektleder

Fredrik Langfeldt

Se andre artikler på Aktuelt;

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
Medlem av Reisegarantifondet // InHouse
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2023