InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Firmareiser, event og arrangementer

Skap de beste opplevelsene for dine kunder

InHouse videreformidler og selger norske og utenlandske opplevelsesbaserte aktiviteter som firmareiser, events og arrangementer. Anledningen er ofte at man skal markere en hendelse, så la oss bistå med å skape de beste opplevelsene for dine gjester. Noe man husker lenge!

Etterlatt inntrykk

Vi er ikke nødvendigvis så opptatt av hvor du ønsker å dra, men heller hva du ønsker at dine gjester skal sitte igjen med av inntrykk. Vi tar hånd om alt fra store produksjoner til mindre sammenkomster, middager til fest, fagdager eller teambuilding. Med god innsikt i hva du ønsker å formidle utvikles innhold og konsepter som vil bidra til sterke opplevelser. Prosjektlederne hos oss har lang erfaring og reiser ut i verden så fort det er mulig for å holde seg oppdatert på trender og finner nye spennende steder.

InHouse Crew | Firmatur og event i innland og utland | InHouse
Firmatur i eget land | Firmatur og event i innland og utland | InHouse
Firmatur til Italia? Firmatur og event i innland og utland | InHouse

Deltakerhåndtering og tydelig digital kommunikasjon

For dine gjester er ofte invitasjonen det første møtet med ditt arrangement. Fra det tidspunktet er «opplevelsen» i gang. Vi sørger for sikker deltagerhåndtering, enkel registrering, informativ egen skreddersydd nettside som skal reflektere arrangementet og deg som arrangør. Videre vil dine gjester få tilgang til mobilvennlige programmer og vi sørger for tydelig kommunikasjon før, under og etter arrangementet.

Skap en annerledes opplevelse

Hva med å skreddersy ditt faginnhold med berikende opplevelser i uvante omgivelser? Hvis du ser etter en annerledes opplevelse, har InHouse spesialisert seg innen «Gamification» og kan tilby en unik fagdag kombinert med spenning og moro. For at medarbeidere skal kunne jobbe godt sammen er tillit, god kommunikasjon og gjensidig respekt avgjørende. Sammen settes fokus på strategi, verdier, kultur, samarbeid, praktiske oppgaver eller annen informasjon du ønsker å formidle. Budskapet huskes mye bedre gjennom opplevelser enn når det passerer på en powerpoint-presentasjon i en konferansesal.

Adventure Game | Firmatur og event i innland og utland | InHouse
Grafisk materiell firmatur Island | Firmatur og event i innland og utland | InHouse
Eventer i alle størrelser og former | Firmatur og event i innland og utland | InHouseFirmatur og event i innland og utland | InHouse

Kompetanse og tverrfaglig arbeid

InHouse har bred kompetanse innenfor flere fagfelt som grafisk design, SoMe, kommunikasjon, kultur-, og strategiutvikling. Dette gjør at bedriften kan tilby prosjektledelse, kommunikasjon og gjennomføringsplan både før, under og etter arrangementet. Ønsker du å profilere deg kommer InHouse designer inn på banen.

Kort fortalt; InHouse holder i trådene – og du kan nyte en gjennomtenkt og helhetlig leveranse og ta vare på dine gjester.

Kontakt oss for å få vite mer om opplevelser med InHouse

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024