InHouse // Arrangementer og opplevelser // Fullservice eventbyrå
Banner Aktuelt

Teambuilding på sitt beste!

Lansering av nye Adventure Game konsepter:

Vi er stolte av å presentere våre 3 nye spillopplevelser: «Christmas Confusion», «The Hack» og «Viking Saga».

Adventure Game er den ultimate teambuildingsaktiviteten som kombinerer lek, teknologi, fag og fysiske aktiviteter. Hev samholdet og få frem de ansattes beste med dette oppslukende og underholdende teambuildingskonseptet.

Dette er teambuilding på sitt beste, med uforglemmelige opplevelser og langvarig intern kulturbygging. En spillopplevelse du sent vil glemme.

Det er ingen begrensninger på lokasjon eller antall deltakere. Vi garanterer en like god opplevelse uansett om det er 20 eller 1000 deltakere.

Alle Adventure Game spill kan spilles i sin opprinnelige form, men alle kan utvides og oppgraderes til å inkludere for eksempel skuespillere, transportmidler, lokale attraksjoner, severdigheter, kuriositeter og mye mer.

Alle spill kan leveres på norsk og engelsk og kan spilles overalt.

Christmas Confusion: Secret Santa Search

“Det har blitt kastet en trolldom over byen, det er stor forvirring og ingen vet lenger hvem de er. Bli med på et spennende oppdrag for å finne dine bortkomne familiemedlemmer og avsløre julenissens sanne identitet. Foren krefter, løs gåter, samle ledetråder og still de riktige spørsmålene underveis for å skaffe deg og din familie viktige ledetråder for å løse forvirringen. Men pass deg for falske spor! Hvis dere lykkes vil fru Bougleswart kaste en helbredende trolldom for å forvandle alle tilbake til sitt opprinnelige jeg og avsløre julenissens sanne identitet.”

star_border

Om spillet

Spillet oppfordrer til ekstra mye interaksjon mellom deltakere, glimrende i festsammenheng. Spilltid kan tilpasses. Det perfekte spillet til bedriftens julefest!

The Hack: CyberPhantoms – Power Reset

“I en verden som vipper på kanten av kaos med politisk uro og feilinformasjon, og hvor kampen mellom godt og ondt dominerer overskriftene. “CyberPhantoms” utløser en”power bomb” som er rettet mot kritiske systemer: energi, internettilgang og økonomi, for å få til en ønsket restart av samfunnet. Foren krefter med noen lag, samarbeid med andre lag og bli en del av en revolusjon som vil definere fremtiden. Den virkelige utfordringen? Hvem kan du stole på i dette high-stakes-spillet? Hva er de sanne intensjonene til de rundt deg? Er du klar til å omfavne kaoset og forme en ny verden?

star_border

Om spillet

Et intenst og engasjerende spill med “høy puls” med moralske dilemmaer som krever skikkelig teamwork. Spilltid kan tilpasses, men i utgangspunktet fra 2-8 timer. Kan spilles ute og inne, for eksempel på et hotell.

Viking Saga: Embark on a Legendary Viking Saga

“Du er en Jarl under vikinghøvdingen Halfdan of Ironstone, og søker hans gunst. En dag hørte høvdingen et rop fra gudene, som ba ham samle en massiv flåte av vikingskip og legge ut på en ekspedisjon til den nye verden. Dette er din store mulighet. Bli med på en uforglemmelig Viking Saga med utfordringer og oppdrag som krever strategi, styrke og list. For å løse oppdraget må du inngå allianser. Hvem ender med den største flåten og vikinghøvdingens gunst, og til slutt blir stående som den ultimate vinneren?”

star_border

Om spillet

Spillet har stor dybde og skaper enormt engasjement. Spilltid fra 2 timer til 2 dager! Egner seg best ute, men kan også spilles inne.


Det 4. alternativet: Din egen historie.

Skreddersy historien fullt og helt til hva du måtte ønske. Firmaets historie, tema, destinasjon, fiktiv historie / eventyr, fag, opplæring. Adventure Game er et veldig allsidig gamification-konsept og kan brukes til nesten alt.


Hvorfor Adventure Game?

  • Unikt utformede opplevelser
  • Skreddersydd til din bedrifts behov og mål
  • Styrker teamfølelse og kommunikasjon
  • Øker moral og trivsel
  • Skaper uforglemmelige minner og mye latter
  • Bidrar til langvarig intern merkevarebygging

Vil du vite mer? Ta kontakt eller send en melding

Arrangementer og opplevelser / Konferanse, Event og Firmatur // InHouse AS
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2024