Vi leverer eventer i størrelse Extra Small til 3XL

Vi leverer eventer i størrelse Extra Small til 3XL // InHouse - Arrangementer og opplevelser

Mange tror at InHouse bare foreskriver eventer i de største størrelsene: XL–3XL. Sannheten er at vi har eventer i flere størrelser enn det VIC og Dressmann har i T-skjorter.

Er du som oss, kjenner du tre skjortestørrelser: den du vanligvis bruker, den som dessverre er litt for trang, og den du er redd du snart vil fylle ut. Sånn er det med eventer også. Mange tenker at størrelsen alltid gjenspeiler bedriftens livvidde. Slik er det ikke.

En XXL-bedrift kan like gjerne ta på seg et event i størrelse M eller S. Eller så lite og nett som Extra Small. Eksempler på det siste kan være et møte med en håndfull viktige kunder, et internt lederseminar, eller en produktlansering et par timer en ettermiddag.

Samtidig kan selvsagt en bedrift i størrelse S iføre seg et event i størrelse XXL. For eksempel hvis et forlag med fem vil lage landets største litteraturfestival. Bare sett i gang! Vi er med, i tykt og tynt, i S og L.

Og uansett hvilken størrelse du trenger, har vi full kontroll på det viktigste: «vaskelappen» på innsiden. Vi hjelper til med å velge rett program. Vi vet hvor mange grader deltakerne tåler. Vi kartlegger om noen må strykes litt ekstra med hårene.

Vi sørger for å skape minner som aldri blekner. Og vi kan ta ansvaret for vasken: skånsomt, normalt eller full rens. Nå har vi til og med tilbud: 3 for 2. Nei, forresten, det har vi ikke. Men hør hos Dressmann!

Publisert: 15. oktober 2024
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse ASdefjord
- Treat your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr.: 921 694 458
© InHouse AS 2024