Hva ønsker du deg til julebordet? 

Hva ønsker du deg til julebordet? // Arrangementer og opplevelser for næringslivet // InHouse AS

Ett er sikkert: julebordet må dekkes i år også. Ja, du leste riktig. Vi skrev julebordet. Kom det litt brått på? Vel, du kan alltid flytte på det. Utsette det. Men du kan ikke gi det bort, f.eks. på Finn. Det skulle tatt seg ut: «Julebord gis bort mot henting. Noe slitt overflate, en smule ustøtt og ikke helt i vater etter heftig bruk en kveld i desember 2023.» Nei, det er en dårlig løsning. Kan vi i stedet få komme med et forslag?

Hva om du pusser det. Oljer det litt, så kvelden skinner og glir bedre. Det er forresten ikke helt riktig at du ikke kan gi bort julebordet. Du kan gi bort deler av det. For eksempel ansvaret for innholdet, eller deler av dette. Du kan også gi bort hele eller deler av arrangementet. Til oss! Vi kan sørge for at bordet står støtt hele kvelden, fra deltakerne kommer og setter seg til de ramler under det.

Vi kan ledsage deg og dine kolleger trygt og profesjonelt gjennom middag, taler, dans (på bordet?) og lek. Eller hva med et mini Adventure Game? Spør oss, vi har idéene, løsningene, dukene, lysene, maten, aktivitetene, underholdningen, raritetene – og transporten hjem. Og vi sørger selvsagt for å legge alle kortene på bordet i god tid slik at du ikke får noen overraskelser, hverken i løpet av kvelden eller etterpå.

Skjønt, overraskelser hører jo egentlig med i julen. De gode og spennende overraskelsene. De som skaper glede, latter, samhold, morsomme utfordringer og gode opplevelser. 

Så da spør vi igjen: hva ønsker du deg til julebordet? 

Publisert: 12. september 2024
Footer
Arrangementer og opplevelser / Event & Firmatur | InHouse ASdefjord
- Treat your business
InHouse er et fullservice eventbyrå som skaper arrangementer og opplevelser for næringslivet, som gir noe verdifullt og varig for mennesker og merkevare. Vi jobber i inn- og utland.
InHouse AS
Solbergveien 42
3232 Sandefjord
Org.nr.: 921 694 458
© InHouse AS 2024