Vi søker webdesigner.

Kan du WordPress til fingerspissene og i tillegg lar deg begeistre av gode brukeropplevelser? Da vil du kunne passe godt som webdesigner i vårt team.

Vi kan love deg en variert hverdag med prosjekter for både små og store kunder i alle bransjer. Prosjektene er ofte tverrfaglige så det jobbes mye i team for å sikre de beste leveranser.  

Vi søker deg som vil være med å videreutvikle et ungt og spennende byrå. En som er god på brukeropplevelser og design. Som kan følge kunden og prosjektet fra start til slutt, fra «hvor mye koster en nettside» til «wow, det var en brukervennlig og vakker nettside». 

Vi har standardisert våre leveranser på WordPress, men det er aldri noen ulempe om du har erfaring fra andre CMS-systemer.

Dette ønsker vi oss 

  • En som kan rådgi kunden fra start til slutt 
  • Som sammen med kunde og prosjektteamet fra InHouse kan levere gjennomtenkte, gode løsninger i alt fra hvordan menystrukturen bygges opp til hvordan innholdet skal presenteres. 
  • Ha evne til å kunne passe på at alle gjør det de skal, innenfor den tiden de skal 
  • En som er rå på innhold og innholdsbygging 
  • Helst også god på SEO og organisk synlighetsarbeid. 
  • En som har erfaring i å bygge websider og har prosjekter å vise til. 

Vi er et lite byrå, så vi drømmer så klart om så mye kunnskap som mulig i den personen vi skal få inn i teamet vårt. Så hvis du i tillegg skulle ha kunnskap om grafisk design og sosiale medier blir vi ekstra glade. Men det er ikke et krav.  

Tror du dette kan være noe for deg? Da hører vi gjerne fra deg.  

Send søknad og eksempler på eget arbeid til post@inhouseas.no 

Søknadsfrist; snarest


Andre stillinger

Vi vil også i nærmeste fremtid ha behov for personer innen digital markedsføring, eventproduksjon og reiser. Vi tar gjerne imot åpne søknader på post@inhouseas.no

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse AS
Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2022