Toppbanner
Visuell identitet

STORØYA GÅRDSBUTIKK

Vi har lidenskap for kreativ kommunikasjon og tydelig merkevarebygging. Vi som mål å skape unike og gode arbeider på ethvert prosjekt, tilpasset kundes målgruppe og marked.

Slide 1
Hos oss er et...
BAKGRUNN

Ellen kom til oss med et ønske om et nytt logo for sin gårdsbutikk på Storøya. Gårdsbutikken forhandler råvarer i sesong, der du finner egg fra frittgående høns, krydder fra Fru Timian, honning, saft, syltetøy, poteter og ved. Her er det nok å ta av!

VÅR LØSNING

Det var en liten drøm for oss å få lov til å lage logo for en butikk på landet. Logoen skulle fungere som både utendørsskilt og som klistermerke på handleposer. Fordi det handles med lokale råvarer fra illsjæler, var det viktig for oss og for kunden å signalisere dette gjennom logoen. Resultatet ble en nostalgisk logo i form av et kvalitetsmerke. I tillegg utvidet vi logoen med emblem for sosiale medier og mindre flater med Storøya Gårdsbutikk som avsender.

LEVERANSE

Vi leverte utvidet logo, fargepalett samt flyer

BAKGRUNN

Ellen kom til oss med et ønske om en ny logo for sin gårdsbutikk på Storøya i Sandefjord. Gårdsbutikken forhandler råvarer i sesong, der du finner egg fra frittgående høns, krydder fra Fru Timian, honning, saft, syltetøy, poteter og ved. Her er det nok å ta av!

VÅR LØSNING

Det var en liten drøm for oss å få lov til å lage logo for en butikk på landet. Logoen skulle fungere som både utendørsskilt og som klistermerke på handleposer. Fordi det handles med lokale råvarer fra ildsjeler, var det viktig for oss og for kunden å signalisere dette gjennom logoen. Resultatet ble en nostalgisk logo i form av et kvalitetsmerke. I tillegg utvidet vi logoen med emblem for sosiale medier og mindre flater med Storøya Gårdsbutikk som avsender.

LEVERING

Vi leverte utvidet logo, fargepalett samt flyer.

Slide 1
Footer
InHouse i Sandefjord // EVENT, DESIGN & FILM
we mind your business
InHouse AS, Fokserødveien 31, 3241 Sandefjord
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2021